Няма продукти в количката Ви!
Продукти Актуализиране на количката
Shop Menu
Pin It

Така че в сексуалния живот не се стремим към върха на сексуалното общуване и наслада, а към екзистенциално изпълнение.

Тъй като човек свиква и  преценява за себе си по отношение на сексуалното си изпълнение най вече страничните ефекти на еректилната дисфункция е травма за самочувствието. Чувствата на малоценност и безполезност го измъчват и засягат всички аспекти на личния живот.

Когато се появи проблемът с ерекцията човек става обсебен и преживява тежка депресия и повишена тревожност.

Еректилна дисфункция или импотентност е повтаряща и неспособноста на човек, да постигне и поддържа твърдостта на пениса, която е необходима за сексуален контакт.

Теоретично всички хора имат право известно време в живота си, на каквато и възраст да са, да изпитват преходен период на еректилна дисфункция. Въпреки това, поради кратката продължителност на този период не оказва значително влияние върху последващата сексуална активност. Проблемът е особено сериозен в значителна част от хората, особено тези, която когато са преминали на възраст над четиридесет години. При тези хора започва да се случва постояно и има важни последици, както на психологична основа така и в отношенията с другия пол.

Импотентността се задава при невъзможността на човек да има пълни сексуални отношения и се дължи на липсата на ерекция. Импотентността е симптом на сексуална недостатъчност. Терминът сексуална неадекватност означава разпуснатост ерекции, бърза еякулация, бърза релаксация на нормална ерекция или дори липсата на желание да се заформи, сексуална връзка.

Изграждането се провежда в три етапа. Първата фаза, като се започне от ерекция става въпрос предимно за непокътната умствена сфера, гладка хармонична работа, добри нерви, логично рефлекси и периферни стимули. Втората и третата фаза, съответно, характеризиращи се чрез напълване на артериите на пениса и съхраняване достатъчен обем на кръвта в мрежата на тунелите, по-специално изисква непокътната местна анатомия и добра васкулатура където е кръвния поток.

Тъй като тялото увеличава с възрастта съдовата си система и така се поврежда, нещо, за което отговорността е основно атеросклерозата. Резултатът е намаляване на притока на кръв към schismatoeideis области което е системно и така и през втория и третия етап на ерекция. В допълнение на siranggeiodi тела на пениса страдат структурни промени по време на процеса на стареене които намаляват еластичността и свиваемост на съдове на пениса, което допълнително влияе на състоянието на еректилната функция.

Различими импотентности в зависимост от причината, която причинява анатомична, ендокринна или хармонична, васкуларна (артерия атеросклероза, циркулаторни проблеми) и психологически или психогенна.

В анатомичен капацитет поради анатомични дефекти, като знак за краткост или различни парчета, които могат да предизвикат болезнени състояния или втвърдяване на каверноса корпус или дори липсата на пениса ампутация или нараняване.

Наследствено увреждане от наследствен сифилис или хроничен алкохолизъм. Също сексуални преобръзования и те могат да доведат до импотентност, човек, който изведнъж започва да мисли, че придобива женско тяло.

Основна и голяма причина за импотентността е неспособността поради неврастения и психоза. Тези лица са откъснати от околната среда и губят желание за секс.

От органични причини, основнете причина за импотентност са захарен диабет, атеросклероза, и от заболявания на гръбначния мозък или злоупотреба на токсични лекарства, такива като хероин, и т.н.

Внезапната загуба на голямо тегло от диета, може да повлияе на сексуално поведение.
 
Също така при тези, които пият може да възникнат подобни проблеми.

Друга причина също са тежк антихипертензивни лекарства или наркотици B-блокер и злоупотреба със успокоителни.

Психогенна импотентност са нощни ерекции, която импотентност е периодична и медицинските тестове (тест папаверин - Dopler т.н.) са нормални.

Психогенна еректилна дисфункция се дължи предимно на страх от работа или страх от загуба на ерекция. Обикновено се появява при първите контакти с нова връзка или ново начало на сексуалният им живот. Няколко женени които имат извънбрачни отношения при представянето на еректилна дисфункция с извънбрачен партньор имат пълни сексуални отношения със своя партниор.

Това е така, защото те са запознати с жена си и се чувстват комфортно с нея а при различен партниор се чувстват неудобно и отчаяно се опитва да докажат, че те са в състояние и че те могат.

Сексуална импотентност е състояние, което трябва да се лекува от лекар. Това е състояние, което може да се лекува ефективно. Пациентът не трябва да има никакво колебание или срам да се жалва пред специалисти, за да се излекува, като лишава един от най-ценните неща в живота.
ЛЕЧЕНИЕЩо се отнася до импотентност от психогенни причини могат да бъдат третирани с поведенческа терапия, която има успеваемост 50-60%.

Когато неспособноста се дължи на употребата на наркотици или еуфоричен вещество, употребата на веществото трябва да бъде спряно и лекарството трябва да се промени, след консултация с лекар. Когато импотентност е психогенно или патологично и не се подобрява, трябва да се  следват различни процедури.
А) билколечениетоВ продължение на много години са проучени подробно и задълбочено твърде много билки, започващи първите хора имат репутация на афродизиак. Изследването беше трудно, защото трябваше да бъде ясно, в коментарите, и да разберат какво се очаква от формулиране афродизиак.

Днес ние сме щастливи и напълно удовлетворени, че се занимаваме с областта на билки, тъй като тя дава удоволствие на много хора, които имат проблеми еректилна дисфункция и успяхме да променим живота им. Хората са скептични, когато чуят за билки, но нашето изследване показа, че има билки с невероятен ефект върху проблема с еректилна дисфункция и обща некомпетентност.

Резултатите от нашето проучване надхвърлиха очакванията ни и поради тази причина ние споделяме тези резултати.

Разбира се всеки случай е специфичен и изисква специално лечение и евентуално специална комбинация от билки.

Ние сме на Ваше разположение, за да ви дадем информацията, която ви трябва, но и да ви помогнем лично.

За да помогне на научната общност трябва да споменем четири билки сред мнозина, които използвахме и си заслужава да се знаят някои от тях.

Тези билки са Suma Root (Hebante eriantha),  Yohinbe (Pausirystalia yohinbe),  (Lepidium mejynii) и Epimedium (Epimedium Versicolor). Hebante erianthaИзползването на Suma Root води до увеличаване на функцията на сърдечно-и мускулна хипертрофия. В продължение на векове тя е била използвана в страните от Латинска Америка за заздравяване на рани, балансиране на кръвната захар, укрепване на мускулите, за облекчаване на хронични болки и възпаления, за повишаване на либидото и стимулиране на кръвообращението. 152 съдържа полезна информация за здравето и 19 аминокиселини. Използва се за стимулиране на имунната система и мобилизира организма да се справи с депресията, умората, хроничната умора и липсата на енергия, помага на организма да възстанови цялостното си здраве.

Коренът Suma се използва от много спортисти в света за укрепване на тяхната ефективност, без да има страничните ефекти на анаболните препарати. Дори го наричат "руски Secret", след като са го използва от руските олимпийци за мускулно укрепване и повишавали силата си по естествен път.

Лекарите и Билкарите в Северна и Латинска Америка, както и в северните европейски страни предписват Сума корен в случаи като хронична болка, сексуална студенина и при двата пола, ниски нива на енергия и хормонални нарушения. Може да се използва и като афродизиак, възстановяване на сексуалната функция при мъже и жени.

Изследванията са направени върху ефекта на коренни заболявания като синдром на хронична умора, високо кръвно налягане, ревматоиден артрит, бактериални инфекции и при диабет тип II.

Той се използва за борба срещу симптомите на менопаузата, хормонални нарушения, и предменструален синдром, в доброкачествена хиперплазия на простатата и при пептична язва.Yohinbe (Pausirystalia yohinbe)То е вечнозелено дърво, което е ендемично в Западна Африка, Нигерия, Камерун и Конго. Това растение има психотропно действие и е широко използвано като билков афродизиак.

Кората на дървото съдържа активните съединения, наречени алкалоиди. Основният алкалоид на растението е nochimvini. В nochimvini го използват като лекарство в САЩ за лечение на еректилна дисфункция.

Късчета от кората на растението също се продават в Европа и Америка като хранителни добавки.

Съвременните научни изследвания са проведени, за да се установи дали nochimvini действително помага при еректилна дисфункция, която традиционно се използва в Африка.

Неговото действие се дължи върху релаксация и разширяване на кръвоносните съдове на пениса, което води до повишаване на притока на кръв и ерекция. При него също така се предполага че има научния потенциал да стимулира области на мозъка, участващи в сексуално желание.

Освен nochimvini Е становено, че улеснява липолизата чрез увеличаване на освобождаването на noreponefrinis в мастните клетки и блокира действието на алфа - 2 рецептори КОИТО действат инхибиращо и на ксплоатация на липолизата.

Това са билки и трябва да бъдат третирани като лекарства, така че винаги изисква лекарско наблюдение.Maca (Lepidium mejynii)Мака е един от най-старите култивирани видове. Смята се, че първото култивиране е преди 2000 години в района Сан Блас в централната част на Перу.Мака се отглежда на височина над 3500 метра, в бедните скални почви. Коренът може да се намери в различни цветове като жълто, кремаво, червено, лилаво, сиво, синьо, черно или зелено.

В Zunin област Перу Мака се консумира в големи количества, защото е лесно достъпен и е източник на много питателна храна.Яде се с прясно месо, и може да бъде приготвен в подземни печки с горещи камъни наречени pachamancas могат да се приготвят сушени или варени в мляко да се направи тесто.

Мака е известен също за използването му в сладка напитка, наречена "мака Chica"  изсушеният остатък може да бъде брашно за печене.

Мака е естествен афродизиак и много твърдят, че имат тонизиращи свойства, които помагат на плодовитостта.

Местните традиции казват, че мака повишава плодовитостта при животинските стада в селските райони се прилага като лечение при зачеването.

Изследванията показват, че Maca влияе положително върху области на тялото, които произвеждат хормони и активни вещества, които предизвикват повишени или намалено либидо.

Въпреки това, благодарение на високата концентрация на протеини и основни хранителни вещества, препоръчани за лечение на сексуални разстройства. Най-висока хранителна стойност на изсушения корен на MACA, подобно на зърнени култури като пшеница и ориз е довело много спортисти от цял свят да изберете диетата си, и спомага за възстановяването на надбъбречните жлези да произвеждат адреналин и повишава нивата тестостерон, който е чудесен източник на енергия.

Според легендата Tawantinsuyo, воините на инките ядели мака корен, преди да отидат на война, за да се увеличи тяхната енергия и жизненост, но им е била забранена консумацията на след завладяването на града, за защита на жените от нежеланите лекарствени реакции мощен афродизиак от. Мака, е оценен от завоевателите че е по ценен от златото и са разменяли традиционните си валути. 

Мака се казва, увеличаване на нивата на енергия.Селяните в централна перуанска ядяли големи количества прясна Мака дневно, поддържало енергията на достатъчно за да извъшват всичките си селскостопански дейности и техните съпружески задължения.Epimedium (Epimedium Versicolor)В Англия, наречен Horny Goat Weed, "Varvatou " и се отглежда в много части на Азия и Европа за декоративни цели но е ендемично лечебно растение в Южен Китай, където се използва като афродизиак и при борба с еректилна дисфункция ,

Според проучвания, направени в работилници в западните страни, Epimedium съдържа икарин вещество, което се бори с еректилна дисфункция.

Те твърдят, че има силни индикации, че Epimedium има подобни ефекти като на Viagra, без нежелани странични ефекти (горещи вълни, главоболие, и т.н.).

Предварителни проучвания върху животни показват, че някои от резултатите, дадени може да се дължи на способността му да стимулира жлезите с вътрешна секреция, които стимулират и подобряват характеристиките на мъжете.

Коренът, спомага за образуването на сперматозоиди, което допринася значително за подобряване на мъжката сексуална функция като цяло.

В традиционната китайска медицина, билката се прилага и към двата пола. При мъжете, в допълнение към еректилна дисфункция се прилага за увеличаване на броя на сперматозоидите и по-голямо сексуално удовлетворение, а при  жените обикновено се дава за борба с умората, и хипертония, която се проявява след менопаузата.
B) традиционната медицинаИнжекциите в простагландинови кавернозните тела, направени от самия пациент може да предизвикат ефективна ерекция в съотношение от 80%, но могат да бъдат придружени с болка или хематом и дори по-рядко да причина фиброза в пениса.

Инжекции тестостерон, направени от квалифициран медицински персонал, може да предизвика ерекция при някои мъже, но няма особено хормонално ниво, което да гарантира ерекция.

Стягания и вакуумни устройства могат да причинят ерекции успешно до 90%.

Друг начин е имплантация протези на пениса. Това са две пръчки, които се надуват и имплантират хирургически в кавернозното тяло на пениса, което по време на ерекция, се пълни нормално с кръв.

Силденафил (Viagra) е лекарство, което често се прилага като помощ за поддържане на ерекцията.

Тадалафил (Cialis), произведени от една и съща фирма, която прави виагра.

Варденафил (Levitra) е фармацевтично лечение на импотентност, което е на разположение на по-ниски дози.
Pin It

Здравни проблеми

Акне
Алергия
Алкохолизъм
Анална фисура
Анемия
Апендицит
Астма
Атеросклероза
Атрофия
Безплодие
Болест на Паркинсон
Бронхит
Бременност
Вагинално течение
Варицела
Високо кръвно
Висок холестерол
Витилиго
Въшки
Глаукома
Грип
Гъбички
Далекогледство
Депресия
Диабет
Детски хемангиоми
Дребна шарка
Ендометриоза
Еректилна дисфункция
Запек
Затлъстяване
Защита от насекоми
Зъбен камък
Избелване на зъби
Инсулт
Инфаркт
Инконтиненция на урина
Камъни в бъбреците
Кариес
Катаракта
Колики
Кога да потърсим лекар при грип?
Косопад
Контрацепция
Късогледство
Кървене на венците
Макулна дегенерация
Мигрена
Менопауза
Миома
Остеопороза
Псориазис
Проблеми с еякулацията
Проблеми с мъдреците
Панкреатит
Разширени вени
Рахит
Рак на гърдата
Рак на гърдата
Разстройство
Рак на простатата
Сърдечна недостатъчност
СИНДРОМ НА СУХОТО ОКО
Синдром на сухото око
Синузит
Спортен травматизъм
Скарлатина
Сърдечни аритмии
Синдром на поликистозните яйчници
Сексуални проблеми
СПИН
Сърдечни клапни пороци
Устна хигиена
Хламидиална инфекция на гениталиите
Хемороиди
Хепатит
Херния
Хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ)
Целулит
Цистит
Човешки папилома вирус (HPV)
ЧОВЕШКИЯТ ПАПИЛОМА ВИРУС (HPV)
Язва

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 49 лв.

Доставка за Пловдив за поръчки под 39 лв. - 2.99 лв. - до адрес.

Поръчка по телефона:

Поръчки по телефона може да правите само от Понеделник до Петък 9-18 часа.

Изберете продуктите които желаете да закупите и ни се обадете на телефони: 0885881076.

Наш служител ще запише поръчката Ви.

Следвайте ни във Facebook!

Интересни публикации

Абонирайте се за новини и промоции!
bg Bulgarian af Afrikaans sq Albanian ar Arabic hy Armenian az Azerbaijani eu Basque be Belarusian ca Catalan zh-CN Chinese (Simplified) zh-TW Chinese (Traditional) hr Croatian cs Czech da Danish nl Dutch en English et Estonian tl Filipino fi Finnish fr French gl Galician ka Georgian de German el Greek ht Haitian Creole iw Hebrew hi Hindi hu Hungarian is Icelandic id Indonesian ga Irish it Italian ja Japanese ko Korean lv Latvian lt Lithuanian mk Macedonian ms Malay mt Maltese no Norwegian fa Persian pl Polish pt Portuguese ro Romanian ru Russian sr Serbian sk Slovak sl Slovenian es Spanish sw Swahili sv Swedish th Thai tr Turkish uk Ukrainian ur Urdu vi Vietnamese cy Welsh yi Yiddish
Google translate  

Търсене по зона на тялото