Няма продукти в количката Ви!
Продукти Актуализиране на количката
Shop Menu

ФРУТДЕП ИМУНО ФЛАКОНИ 10 мл. х 20

Фрутдеп имуно е хранителна добавка с производител Ербозета, република Сан Марино. Мощен имуностимулатор които е предназначен за деца и възрастни. Фрутдеп имуно е на плодова основа, засилвайки имунната система с натурални витамини, извлечени от различни плодове. Хранителната добавка засилваща имунитета и предотвратява развиването на инфекции, грипни процеси, както и липса на апетит.

36,00лв
Описание

Активни съставки:

Бетаглюкан
Това са природни полизахариди, които се съдържат в клетъчните стени на дрождите. Извличат се от микроорганизми, гъби и зърнени култури. Бета глюканите подобряват работата на имунната система като активират ключови клетки в организма, наречени макрофаги. Тяхна роля е да прихванат и „изядат“ опасните за човека бактерии, вируси и паразити. Бета глюканите имат силен антиоксидантен ефект. Те укрепват имунната система по един естествен начин, без да превъзбуждат прекомерно имунната система като някои синтетични имуностимуланти. Добре е бета глюканите да се взимат превантивно в активния сезон на гриповете и възможно най-бързо при първи симптоми на вирусната инфекция.

Витамин С
Поради големия брой благоприятни ефекти върху човешкия организъм витамин C се използва като хранителна добавка, включва се в редица медикаменти против грип и простуда. Bитaмин C пoдoбpявa имyннaтa cиcтeмa нa тялoтo и по този начин пpeдпaзвa oт пpocтyдa и ĸaшлицa. Улecнявa aбcopбциятa нa жeлязo и yĸpeпвa ycтoйчивocттa нa тялoтo ĸъм инфeĸция.

Лактоферин
Лактоферинът е мултифункционален екстрацелуларен гликопротеин, функциониращ като основен елемент на вродения имунитет при бозайници. Лактоферинът представлява желязопренасящ натурален глюкопротеин, играещ важна роля в неспецифичната защита на организма. Мощен широкоспектърен антибиотик, който освен това е ефективен и срещу бактерии, гъбички и протозои. Лактоферинът, като силен антиоксидант, значително редуцира вредните ефекти от свободните радикали. Предпазва организма от увреждане, тъй като има свойството да модулира възпалителния процес, повишавайки съпротивителните сили на организма.

Ресвератрол
Най-важното качество с доказан ефект, което ресвератролът притежава, е антиоксидантният му ефект. Благодарение на него той спира действието на различни свободни радикали, които може да повредят клетките. Начинът, по който ресвератролът действа, е като отключва и стимулира работата на определени гени в човешкото ДНК и така води до подобрение в цялостната обяна на веществата.

Витамини от група В
Витамините от група В спомагат за превръщането на хранителните вещества в енергия през целия ден. Те предотвратяват загубата на памет, появата на главоболие, важни са за здравето на кожата и косата. Приемът на витамини от група В или така нареченият В-комплекс повишава тонуса, подобрява работата на нервната система и мускулатурата, подобрява перисталтиката на червата.

Бета каротин
Бета каротинът e най-познатият вид от групата на каротеноидите, присъстващ в плодовете и зеленчуците. Тези каротеноиди имат две основни функции в природата: цветът им прави цветята и животните по-атрактивни, а като биоактивни вещества подпомагат жизнени процеси като метаболизма при микроорганизми, растения, животни и хора. Друга причина за неговата широка употреба е дългият списък от благоприятни ефекти за здравето. Бета каротинът предпазва тялото от окисляване, стимулира имунната система, предпазва кожата от вредното влияние на UV лъчите. Способността на бета каротина и други каротеноиди да предпазват от инфекции е демонстрирана от различни изследвания. Бета каротинът спомага за увеличаването на белите кръвни телца в организма, както и активността на естествените клетки убийци. Начинът, по който бета каротинът стимулира имунната система може да бъде обяснен с първоначалното му преобразуване във витамин А (жизнено важен за естественото функциониране на имунната система). Друго обяснение е, че антиоксидантното действие на бета каротинът може да предпазва клетките на имунната система от реактивните кислородни радикали.

ФРУТДЕП ИМУНО употреба:

Препоръчителният прием на хранителната добавка Фрутдеп имуно е 1-2 флакона на ден, между храненията.

ФРУТДЕП ИМУНО състав:

Концентрирани плодови сокове
Бетаглюкан
Витамин С
Лактоферин
Ресвератрол
Витамини от група В
Бета каротин

Какво представлява имунната система?

Имунната система защитава организма. Тя реагира на чужди за тялото елементи, като бактерии, гъбички, вируси и ги атакува. Справя се с вредните за организма вещества, като предпазва от въздействието на токсини, приети чрез храната, водата и въздуха.

Слабият имунитет е в основата на много здравословни проблеми. Организмът има защитна стена, която може да бъде разрушена от човешки. А тези грешки могат да бъдат наистина много, особено в днешно време. Важно е всеки да е наясно какви симптоми съществуват за слаба имунна система, за да може, ако ги има, да вземе мерки в начален стадий на проблема.

Сред най-явните признаци е постоянната и бърза умора. Ако изпитвате главоболие при всеки случай на умствено натоварване, изпитвате ленивост в движенията и усещате постоянна нужда от сън, значи нещо във вашия имунитет не е наред. Симптоми за слаба имунна система са признак за влошено здраве.

Друг симптом за слаба имунна систума е този, който е свързан с някаква алергия. Често по ръцете или други части на тялото се получава безпричинен обрив. Обаче съществува причина за всеки проблем в здравето. Обривът със сигурност е започнал в следствие на слаб имунитет. В тези случаи специалистите предписват имуностимулатори на своите пациенти.

Причини за отслабване на имунната система.

Променливото време е предпоставка за активизиране на вирусите. Важно е имунната система да бъде подсилена и защитена преди вирусите да ви повалят.

-Недохранването е една от основните причини за отслабване на имунната система. Това явление най-често се наблюдава при жените, които са любители на всички видове диети и терапевтични пости.
-Липсата на физическа активност също влияе на имунитета и здравето на човек. Този признак е най-силно изразен при хората, които прекарват по-голямата част от деня си на работното място или пред компютъра. Няма какво повече да се каже за този враг на имунната система. Единственото решение за справяне с него е просто да се движите повече.
-При натоварване на нервната система, имунната система също отслабва.-Постоянният стрес също вреди на имунната система. Стресът може да доведе до проблеми със сърцето. Затова трябва да щадите нервите си.

Имунитетът е устойчивост на организма срещу физичните, химичните и биологичните фактори на заобикалящата го среда. Имунитетът е сложна система от защитно-приспособителни реакции на организма, които са се развили и усъвършенствали в хода на еволюцията. Основната цел на имунитета е да съхрани генетичната цялост на организма, независимо от промените в заобикалящата го жива и нежива природа.

Сигтали за слаб Имунитет.

- Първи сигнал за слаб имунитет са честите настинки. Организмът не може категорично да се справи с тях и да изгради достатъчно силна защитна бариера.
- Втори сигнал за слаб имунитет е постоянното чувство на умора - имунната система изисква огромно количество енергия, с която да се бори с враговете на организма. Честото чувство на слабост и умора, по време на ежедневните дейности, е симптом, който не трябва да се подминава, а да се намери причината за неговата проява.
- Трети сигнал за слаб имунитет са алергиите – това са възпалителни реакции, които трябва да ни подскажат, че има заплаха за организма. Щом организмът ни започне да отслабва, симптомите им се засилват.
- Четвърти сигнал за слаб имунитет е подуване на корема. Твърди се, че до 80% от имунната система е в червата. Подуването е знак за проблеми с храносмилателната система и разрушаване на имунната защита на стомашната флора.
- Пети сигнал за слаб имунитет са хроничните нощни изпотявания. Ако са придружени с други симптоми, не ги подминавайте, а се консултирайте със специалист.
- Шести сигнал за слаб имунитет е чувство на хлад по тялото. Студените крайници има вероятност да превърнат тялото в домакин на грипа или настинката. Човешкият грипен вирус се възпроизвежда най-интензивно при 33 градуса C.
- Седми сигнал за слаб имунитет са кожните неразположения. Те могат да се изразяват в лишеи, обриви, лющене на кожата, като пърхотът. Не ги бъркайте със слънчевите или старческите петна.
- Осми сигнал за слаб имунитет са сухите устни и нос. Носната лигавица не трябва да е прекалено суха, това привлича вирусите. Появата на много сухи устни или херпеси също са сигнали, че нещо не е наред с имунната ни система. Девети сигнал за слаб имунитет са косопада и чупливите нокти. Вие най-добре познавате косата, ноктите и тялото си, когато тези на пръв поглед обичайни действия, започнат да зачестяват, означава, че имунитета е започнал да отслабва.
ФРУТДЕП ИМУНО Еднодозови бутилки 10 мл. х 20 се произвежда от ERBOZETA S.p.AЗапознайте се и с другите продукти от категорията или разгледате всички продукти на марката
. Възползвайте се от възможността да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Блог". Абонирайте се за нашия бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени.

Здравни проблеми

Акне
Алергия
Алкохолизъм
Анална фисура
Анемия
Апендицит
Астма
Атеросклероза
Атрофия
Безплодие
Болест на Паркинсон
Бронхит
Бременност
Вагинално течение
Варицела
Високо кръвно
Висок холестерол
Витилиго
Въшки
Глаукома
Грип
Гъбички
Далекогледство
Депресия
Диабет
Детски хемангиоми
Дребна шарка
Ендометриоза
Еректилна дисфункция
Запек
Затлъстяване
Защита от насекоми
Зъбен камък
Избелване на зъби
Инсулт
Инфаркт
Инконтиненция на урина
Камъни в бъбреците
Кариес
Катаракта
Колики
Кога да потърсим лекар при грип?
Косопад
Контрацепция
Късогледство
Кървене на венците
Макулна дегенерация
Мигрена
Менопауза
Миома
Остеопороза
Псориазис
Проблеми с еякулацията
Проблеми с мъдреците
Панкреатит
Разширени вени
Рахит
Рак на гърдата
Рак на гърдата
Разстройство
Рак на простатата
Сърдечна недостатъчност
СИНДРОМ НА СУХОТО ОКО
Синдром на сухото око
Синузит
Спортен травматизъм
Скарлатина
Сърдечни аритмии
Синдром на поликистозните яйчници
Сексуални проблеми
СПИН
Сърдечни клапни пороци
Устна хигиена
Хламидиална инфекция на гениталиите
Хемороиди
Хепатит
Херния
Хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ)
Целулит
Цистит
Човешки папилома вирус (HPV)
ЧОВЕШКИЯТ ПАПИЛОМА ВИРУС (HPV)
Язва

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 49 лв.

Доставка за Пловдив за поръчки под 39 лв. - 2.99 лв. - до адрес.

Поръчка по телефона:

Поръчки по телефона може да правите само от Понеделник до Петък 9-18 часа.

Изберете продуктите които желаете да закупите и ни се обадете на телефони: 0885881076.

Наш служител ще запише поръчката Ви.

Следвайте ни във Facebook!

Интересни публикации

Абонирайте се за новини и промоции!
bg Bulgarian af Afrikaans sq Albanian ar Arabic hy Armenian az Azerbaijani eu Basque be Belarusian ca Catalan zh-CN Chinese (Simplified) zh-TW Chinese (Traditional) hr Croatian cs Czech da Danish nl Dutch en English et Estonian tl Filipino fi Finnish fr French gl Galician ka Georgian de German el Greek ht Haitian Creole iw Hebrew hi Hindi hu Hungarian is Icelandic id Indonesian ga Irish it Italian ja Japanese ko Korean lv Latvian lt Lithuanian mk Macedonian ms Malay mt Maltese no Norwegian fa Persian pl Polish pt Portuguese ro Romanian ru Russian sr Serbian sk Slovak sl Slovenian es Spanish sw Swahili sv Swedish th Thai tr Turkish uk Ukrainian ur Urdu vi Vietnamese cy Welsh yi Yiddish
Google translate  

Търсене по зона на тялото